Åkerier - Mycket fakta och information om Åkerier
Hitta ett åkeri i Blekinge län

I Blekinge finns det totalt 75 stycken åkerier på 23 orter. De orter i Blekinge län som har de flesta åkeriföretagen är:

Sölvesborg

Karlskrona

Karlshamn

Bra åkerier i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 231 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 53 olika orter. De orter i Dalarnas län som har de flesta åkeriföretagen är:

Borlänge

Falun

Mora

Hitta ett åkeri i Gotlands län

I Gotlands län finns det totalt 38 stycken åkerier på 13 orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Visby

Katthammarsvik

Klintehamn

Hitta ett åkeri i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 241 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 51 olika orter. De orter i Gävleborgs län som har de flesta åkeriföretagen är:

Gävle

Söderhamn

Hudiksvall

Hitta ett åkeri i Hallands län

Totalt i Halland finns det 223 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 54 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Hitta ett åkeri i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 152 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 48 olika orter. De orter i Jämtlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Östersund

Strömsund

Sveg

Hitta ett åkeri i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 218 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 53 olika orter. De orter i Jönköpings län som har de flesta åkeriföretagen är:

Jönköping

Tranås

Huskvarna

Bra åkerier i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 175 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 55 olika orter. De orter i Kalmar län som har de flesta åkeriföretagen är:

Kalmar

Oskarshamn

Nybro

Hitta ett åkeri i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 174 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 42 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Växjö

Älmhult

Markaryd

Hitta ett åkeri i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 267 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 59 olika orter. De orter i Norrbottens län som har de flesta åkeriföretagen är:

Luleå

Boden

Gällivare

Bra åkerier i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 692 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 141 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Malmö

Helsingborg

Trelleborg

Hitta ett åkeri i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 662 stycken åkerier på 101 orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Hägersten

Stockholm

Södertälje

Hitta ett åkeri i Södermanlands län

I Södermanland finns det totalt 109 stycken åkerier på 28 orter. De orter i Södermanlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Eskilstuna

Katrineholm

Strängnäs

Hitta ett åkeri i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 190 stycken åkerier på 39 orter. De orter i Uppsala län som har de flesta åkeriföretagen är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Bra åkerier i Värmlands län

I Värmlands län finns det totalt 204 stycken åkerier på 41 orter. De orter i Värmlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta ett åkeri i Västerbottens län

I Västerbotten finns det totalt 232 stycken åkerier på 56 orter. De orter i Västerbottens län som har de flesta åkeriföretagen är:

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Hitta ett åkeri i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 269 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 62 olika orter. De orter i Västernorrlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Sundsvall

Sollefteå

Örnsköldsvik

Bra åkerier i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 159 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 21 olika orter. De orter i Västmanlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Västerås

Sala

Köping

Hitta ett åkeri i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det totalt 886 stycken åkerier på 189 orter. De orter i Västra Götalands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Göteborg

Hisings Backa

Borås

Bra åkerier i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 201 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 40 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Örebro

Kumla

KarlskogaHitta ett åkeri i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det totalt 243 stycken åkerier på 37 orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Norrköping

Linköping

Motala