Åkerier - Mycket fakta och information om Åkerier








Bra åkerier i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 75 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 23 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Sölvesborg

Karlskrona

Karlshamn

Hitta ett åkeri i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 231 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 53 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Borlänge

Falun

Mora

Bra åkerier i Gotland

I Gotland finns det totalt 38 stycken åkerier på 13 orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Visby

Katthammarsvik

Klintehamn

Bra åkerier i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 241 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 51 olika orter. De orter i Gävleborgs län som har de flesta åkeriföretagen är:

Gävle

Söderhamn

Hudiksvall



Bra åkerier i Hallands län

I Hallands län finns det totalt 223 stycken åkerier på 54 orter. De orter i Hallands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Hitta ett åkeri i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 152 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 48 olika orter. De orter i Jämtlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Östersund

Strömsund

Sveg

Hitta ett åkeri i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 218 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 53 olika orter. De orter i Jönköpings län som har de flesta åkeriföretagen är:

Jönköping

Tranås

Huskvarna

Hitta ett åkeri i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 175 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 55 olika orter. De orter i Kalmar län som har de flesta åkeriföretagen är:

Kalmar

Oskarshamn

Nybro

Hitta ett åkeri i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 174 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 42 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Växjö

Älmhult

Markaryd

Bra åkerier i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 267 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 59 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Luleå

Boden

Gällivare

Bra åkerier i Skåne

Totalt i Skåne finns det 692 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 141 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Malmö

Helsingborg

Trelleborg

Bra åkerier i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 662 stycken åkerier på 101 orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Hägersten

Stockholm

Södertälje

Hitta ett åkeri i Södermanlands län

I Södermanland finns det totalt 109 stycken åkerier på 28 orter. De orter i Södermanlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Eskilstuna

Katrineholm

Strängnäs

Hitta ett åkeri i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 190 stycken åkerier på 39 orter. De orter i Uppsala län som har de flesta åkeriföretagen är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Bra åkerier i Värmland

I Värmland finns det totalt 204 stycken åkerier på 41 orter. De orter i Värmlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta ett åkeri i Västerbottens län

I Västerbotten finns det totalt 232 stycken åkerier på 56 orter. De orter i Västerbottens län som har de flesta åkeriföretagen är:

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Bra åkerier i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 269 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 62 olika orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Sundsvall

Sollefteå

Örnsköldsvik

Hitta ett åkeri i Västmanlands län

I Västmanland finns det totalt 159 stycken åkerier på 21 orter. De orter i Västmanlands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Västerås

Sala

Köping

Hitta ett åkeri i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det totalt 886 stycken åkerier på 189 orter. De orter i Västra Götalands län som har de flesta åkeriföretagen är:

Göteborg

Hisings Backa

Borås

Hitta ett åkeri i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 201 åkerier och lastbilsföretag som erbjuder frakttjänster fördelade på 40 olika orter. De orter i Örebro län som har de flesta åkeriföretagen är:

Örebro

Kumla

Karlskoga

Bra åkerier i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 243 stycken åkerier på 37 orter. De flesta åkerier finns på följande orter i är.

Norrköping

Linköping

Motala